Σελίδες

28/1/09

Διαρκές Συνέδριο του ΣΥΝ στις 13-14-15 Φεβρουαρίου


27/01/2009
Ανακοίνωση της Π.Γ. του ΣΥΝ για την προγραμματική συμβολή του κόμματος στο πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ, την εκλογική τακτική για τις επερχόμενες ευρωεκλογές και τις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις
Η Π.Γ. αποφάσισε τη διεξαγωγή του Διαρκούς Συνεδρίου στις 13-14-15 Φεβρουαρίου με θέματα την προγραμματική συμβολή του κόμματος στο πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ, την εκλογική τακτική για τις επερχόμενες ευρωεκλογές και τις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις.

Στην Π.Γ. παρουσιάστηκε από την επιτροπή προγράμματος του ΣΥΝ το πρώτο μέρος της προγραμματικής επεξεργασίας που έχει αναλάβει και αποφασίστηκε να κατατεθεί αυτή η δουλειά, ως εισήγηση από την επιτροπή προγράμματος, στο προσεχές Διαρκές Συνέδριο του κόμματος.

Η Π.Γ. συζήτησε την πορεία των αγροτικών κινητοποιήσεων και εκτίμησε ότι ο αγώνας των αγροτών σε όλη τη χώρα έχει πάρει πρωτοφανείς διαστάσεις και βρίσκεται σήμερα σε κρίσιμο σημείο εξαιτίας της στάσης της κυβέρνησης. Η Π.Γ. επανέλαβε την αμέριστη συμπαράσταση στον δίκαιο αγώνα των αγροτών για αξιοπρεπή ζωή.

To Γραφείο Τύπου