Σελίδες

20/4/10

Η εκτελεστική γραμματεία του Νομαρχιακού Τμήματος της Α.Δ.Ε.Δ.Υ. καλεί τους εργαζόμενους της Εύβοιας στην απεργία της Πέμπτης 22/4/2010.

ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΟ ΤΜΗΜΑ Α.Δ.Ε.Δ.Υ.
ΝΟΜΟΥ ΕΥΒΟΙΑΣ
ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ




ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Συνάδελφοι
Η εκτελεστική γραμματεία του Νομαρχιακού Τμήματος της Α.Δ.Ε.Δ.Υ. καλεί τους εργαζόμενους της Εύβοιας στην απεργία της Πέμπτης 22/4/2010.
Βιώνουμε την μεγαλύτερη επίθεση στα δικαιώματα μας από την μεταπολίτευση και μετά. Οδηγούμαστε ως κοινωνία συνολικά στην φτώχεια την εξαθλίωση και την ανασφάλεια την ίδια στιγμή που διατηρούνται και ενισχύονται προνομιακά οι οικονομικά ισχυροί και οι τράπεζες.
Στο όνομα της κρίσης καταργούνται οι ιστορικές κατακτήσεις των εργαζομένων στην εργασία την σύνταξη την υγειονομική περίθαλψη.
Τα μέτρα που παίρνονται σε βάρος των μισθωτών εκτός από αντικοινωνικά και άδικα είναι ταυτόχρονα αδιέξοδα γιατί οδηγούν σε μεγαλύτερη κρίση και συμπαρασύρουν ολόκληρη την Ελληνική την κοινωνία.
Καλούμαστε να αντιπαλέψουμε τις νεοφιλελεύθερες πολιτικές να μην επιτρέψουμε την κατεδάφιση των δικαιωμάτων μας , να βάλουμε φρένο στα σχέδια της κυβέρνησης της Ευρωπαϊκής Ένωσης και του Δ.Ν.Τ.
Την Πέμπτη στις 10 το πρωί θα γίνει πανδημοσιοϋπαλληλική συγκέντρωση στον χώρο του Δημαρχείου Χαλκίδας (παραλία) όπου θα γίνει κατάληψη από το σωματείο εργαζομένων του Δήμου.

ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ

ΟΛΟΙ ΣΤΙΣ ΑΠΕΡΓΙΑΚΕΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ