Σελίδες

30/3/10

Συσκεψη Περιφερειακης Επιτροπής ΣΥΝ


ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΥΒΟΙΑΣ
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Την Κυριακή 28 Μάρτη συνεδρίασε η Περιφερειακή Επιτροπή του Συνασπισμού . Στην σύσκεψη μετείχαν από την Π.Γ. ο Β. Αποστόλου, ο Π. Ρήγας από την ΚΠΕ, ο συντονιστής του Περιφερειακού Συμβουλίου του ΣΥΝ Χρήστος Πολύμερος , στελέχη της Επιτροπής Προγράμματος.και εκπροσώπους των Νομαρχιακών επιτροπών της Ανατολικής Στερεάς και Εύβοιας.
Στην σύσκεψη αναπτύχθηκε προβληματισμός και προτάσεις σχετικά με το Περιφερειακό πρόγραμμα του Συνασπισμού που θα είναι και η συμβολή του στο πρόγραμμα των δυνάμεων του ΣΥΡΙΖΑ και που στοχεύει να είναι πρόγραμμα που θα δίνει λύσεις στα οξυμένα προβλήματα της Περιφέρειας μας υπέρ των πολιτών
Το πρόγραμμα επίσης τεθεί προς συζήτηση στην κοινωνία και στόχος είναι να πλαισιωθεί από όσο το δυνατόν ευρύτερες κοινωνικές ομάδες .
Ως γνωστόν για τον ΣΥΡΙΖΑ, η περιφερειακή πολιτική πρέπει να αποτελεί ένα μέσο-εργαλείο εδαφικής και κοινωνικής συνοχής και οικονομικής αλληλεγγύης, με στόχο να μειώνει τη διαφορά εισοδήματος και πλούτου μεταξύ των φτωχότερων και των πλουσιότερων περιφερειών και να εξασφαλίζει στους πολίτες τις απαραίτητες υποδομές και τον κοινωνικό εξοπλισμό για την αναβάθμιση της ποιότητας της ζωής τους.

Το γραφείο Τύπου