Σελίδες

15/3/10

Συσκεψη Ν.Επ.ΣΥΝ για περιφέρεια



ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ευρεία σύσκεψη της Νομαρχιακής Επιτροπής του ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΥ Εύβοιας για το πρόγραμμα του ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΥ της περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας.

Ευρεία σύσκεψη της Νομαρχιακής Επιτροπής Εύβοιας του ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΥ, πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 10 Μαρτίου 2010 στην Χαλκίδα της Εύβοιας, με θέμα τον σχεδιασμό του περιφερειακού προγράμματος του ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΥ που εκπονείται με την ευθύνη του Περιφερειακού Συμβουλίου του ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΥ Στερεάς Ελλάδας.
Στην σύσκεψη μετείχαν τα στελέχη της ΝΕ του ΣΥΝ Εύβοιας, από την Π.Γ. ο Β. Αποστόλου, ο Π. Ρήγας από την ΚΠΕ, ο συντονιστής του Περιφερειακού Συμβουλίου του ΣΥΝ Χρήστος Πολύμερος και στελέχη της Επιτροπής Προγράμματος.
Ο γραμματέας της ΝΕ Ευβοίας του ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΥ Βαγγέλης Αυλωνίτης δήλωσε ότι στην σύσκεψη αναπτύχθηκε σοβαρός προβληματισμός για τα θέματα της οικονομικής κρίσης, την ανάπτυξη της περιοχής Εύβοιας, τις μελλοντικές προοπτικές για την απασχόληση, τωψνβ κατοίκων, το περιβάλλον, τις πρωτοβουλίες της τοπικής κοινωνίας, και τις προτάσεις για τις «νησιώτικες περιοχές» όπως είναι η Εύβοια.
Η σύσκεψη του ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΥ ήταν μια πρώτη συζήτηση της ΝΕ Εύβοιας, για το περιφερειακό πρόγραμμα Στερεάς Ελλάδας, ενώ θα αναλάβει και πολιτικές πρωτοβουλίες δημόσιας συζήτησης με τους μαζικούς και κοινωνικούς φορείς (ΤΕΕ, Επιμελητήρια, Φορείς πολιτών, ΕΓΣ και άλλοι φορείς) και μάλιστα εν’ όψει του συνεδρίου του ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΥ που πραγματοποιείται τον Ιούνιο του 2010.
Η Νομαρχιακή Επιτροπή Εύβοιας του ΣΥΝ επιθυμεί μια ζωντανή και μαζική διαδικασία διαλόγου με την τοπική κοινωνία κατά την διαμόρφωση θέσεων του Περιφερειακού Προγράμματος του ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΥ.

Το Γραφείο Τύπου του ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΥ
Χαλκίδα 11-03-2010