Σελίδες

15/7/09

ΔΙΕΥΚΡΙΝΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ

Επειδή έγινε παρανόηση του χαρακτήρα της συνάντησης στο Εργατικό Κέντρο την Τετάρτη 15 Ιουλίου στις 9 μ.μ. για τον Θοδωρή Ηλιόπουλο και δημιουργήθηκαν κάποιες συγχύσεις διευκρινίζουμε τα εξής :

1. Η εκδήλωση δεν είναι πολιτική συγκέντρωση αλλά μια συνάντηση καθαρά ανθρωπιστικού χαρακτήρα για τη ζωή ενός νέου ανθρώπου που κινδυνεύει από ώρα σε ώρα.
2. Δεν θα συζητήσουμε ποιος συμφωνεί ή ποιος διαφωνεί με το Δεκέμβρη ή ποιος ήταν ο χαρακτήρας του Δεκέμβρη. Αυτό που μας ενδιαφέρει στην φάση αυτή είναι να συμπαρασταθούμε σε ένα νέο άνθρωπο που αδικαιολόγητα παραμένει προφυλακισμένος πάνω από 6 1/2 μήνες, χωρίς καμιά σοβαρή κατηγορία, όταν όλοι οι άλλοι έχουν αφεθεί ελεύθεροι και μάλιστα όταν αρνείται κάθε κατηγορία. Να συμπαρασταθούμε σε ένα άνθρωπο που δικαιούται να είναι ελεύθερος έως την διεξαγωγή μιας δίκαιης δίκης.
3. Η πρωτοβουλία αφορά ανοικτή πρόσκληση σε κάθε πολίτη και σε κάθε εκπρόσωπο κοινωνικού, συνδικαλιστικού, επιστημονικού φορέα της πόλης μας, να συμμετέχει στην συνάντηση αυτή ώστε να βοηθήσουμε όλοι μαζί στην επανεξέταση της αίτησης του Θοδωρή για άμεση αποφυλάκιση, ώστε να σταματήσει την απεργία πείνας. Γιατί δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι στη θέση του Θοδωρή θα μπορούσε να ήταν το παιδί οποιουδήποτε Χαλκιδέου...

Το θέμα είναι καθαρά ανθρωπιστικό και δεν χρειάζεται καμιά πολιτική ή κομματική χροιά ή σκοπιμότητα.
Για αυτό καλούμε επώνυμα να έρθουν να παραστούν στην συνάντηση στο Εργατικό Κέντρο που θα μας φιλοξενήσει ο πρόεδρός του κ. Κώστας Κουλουρίδης και ο οποίος στηρίζει την προσπάθεια αυτή.

1. Τους έξι βουλευτές του Νομού
2. Τους εκπροσώπους όλων των πολιτικών κομμάτων
3. Τον Νομάρχη Ευβοίας και όλους τους Νομαρχιακούς Συμβούλους
4. Τον Δήμαρχο Χαλκίδας και όλους τους Δημοτικούς Συμβούλους και τους δημάρχους των γειτονικών Δήμων
5. Τον πρόεδρο του Δικηγορικού Συλλόγου και τα μέλη στου συμβουλίου
6. Τον πρόεδρο και τα μέλη της διοίκησης του Εμπορικού, Επαγγελματικού, Βιοτεχνικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Ευβοίας
7. Τους προέδρους και τα μέλη των συμβουλίων των εργατικών σωματείων και των δημοσιουπαλληλικών οργανώσεων του Νομού
8. Τους προέδρους και τα μέλη των διοικήσεων των επιστημονικών και επαγγελματικών ενώσεων (ΟΕΕ, ΤΕΕ, Δάσκαλοι, Καθηγητές κ.λ.π.
9. Τους προέδρους και τα μέλη όλων των διοικήσεων των κοινωνικών φορέων της πόλης.

Και όποιος πολίτης αισθάνεται την ανάγκη να παραβρεθεί στη συνάντηση αυτή είναι ευπρόσδεκτος και εξίσου χρήσιμος με όλους.

--
ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΕΥΒΟΙΑΣ
energoipolitesevias@gmail.com
http://energoipolitesevias.blogspot.com