Σελίδες

31/5/12

Εξ’ ιδίων τα αλλότρια;

0/05/2012

Ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ Θεσσαλονίκης για τις δηλώσεις του κ. Ψωμιάδη

Εξ’ ιδίων τα αλλότρια;
Ο κ. Παναγιώτης Ψωμιάδης είναι ευρέως γνωστός και όχι μόνο στη Βόρεια Ελλάδα, αλλά και σε ολόκληρη τη χώρα για τα έργα και τις ημέρες του.  Τελευταία του ιδιότητα Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, πλην όμως έκπτωτος. Ένοχος και σε δεύτερο βαθμό για παράβαση καθήκοντος κρίθηκε από το Πενταμελές Εφετείο Θεσσαλονίκης  και σύμφωνα με την απόφαση του δικαστηρίου, καταδικάστηκε  σε12μηνη φυλάκιση με τριετή αναστολή. Επίσης, ποινική δίωξη, σε βαθμό κακουργήματος, σε βάρος του, αλλά και του αδερφού του άσκησε ο εισαγγελέας για την πολύκροτη υπόθεση με τα λεγόμενα «45άρια» έργα, τα οποία φέρεται να ανέθετε απευθείας και χωρίς διαγωνισμούς η Νομαρχία Θεσσαλονίκης σε εργολάβους.
Αυτοί, λοιπόν, ίσως είναι οι ισχυροί λόγοι που ο κ. Σαμαράς τον έθεσε επικεφαλής της προεκλογικής καμπάνιας της Ν.Δ στη Βόρεια Ελλάδα. Ο κ. Ψωμιάδης είναι ο τελευταίος που μπορεί να μιλήσει για διαφάνεια και θέματα χρηματοδότησης του ΣΥ.ΡΙΖ.Α-Ε.Κ.Μ.
Ο ΣΥ.ΡΙΖ.Α-Ε.Κ.Μ δεν είναι «κουμπάρος» κανενός, ούτε αντιπρόσωπος καμιάς SIEMENS.
Εμείς θα επιμείνουμε στην πολιτική αντιπαράθεση, προβάλλοντας την εναλλακτική μας πρόταση και ζητώντας από το λαό να ολοκληρώσει το βήμα που έκανε στις 6 Μαΐου.
To Γραφείο Τύπου