Σελίδες

7/5/12

ΑΠΟΨΕ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΧΡΕΟΚΟΠΗΣΕ ΜΕ ΤΗ ΒΟΥΛΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΚΑΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΑΥΤΟ ΧΡΕΩΚΟΠΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΠΟΥ ΤΟ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΗΚΑΝ Ή ΤΟ ΑΝΕΧΤΗΚΑΝ.

                                                                        
                                                             ΔΕΛΤΙΟ  ΤΥΠΟΥ
Χαλκίδα  6  Μαϊου
Ευχαριστούμε τους ψηφοφόρους που μας εμπιστεύτηκαν με τη ψήφο τους, τους καλούμε να συνεχίσουν τους αγώνες για την ανατροπή της πολιτικής του μνημονίου και δηλώνουμε ότι θα εργαστούμε με όλες μας τις δυνάμεις για το σκοπό αυτό.
Tο ευνοϊκό αποτέλεσμα το εισπράττουμε  ως επιπρόσθετη ευθύνη να εργαστούμε με ακόμη μεγαλύτερη αποφασιστικότητα για την ανατροπή της κυρίαρχης πολιτικής.
Το αποτέλεσμα είναι επιλογή του ελληνικού λαού, καλούμε τον λαό να την υπερασπιστεί και τους πάντες να την σεβαστούν.
Το εκλογικό αποτέλεσμα καταγράφει με τον πλέον αδιαμφισβήτητο τρόπο την ήττα των δυνάμεων του μνημονίου και γι’ αυτό αποτελεί ακόμη μια καταδίκη της πολιτικής που προωθείται μέσα από αυτό.
ΑΠΟΨΕ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΧΡΕΟΚΟΠΗΣΕ ΜΕ ΤΗ ΒΟΥΛΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΚΑΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΑΥΤΟ ΧΡΕΩΚΟΠΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΠΟΥ ΤΟ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΗΚΑΝ Ή ΤΟ ΑΝΕΧΤΗΚΑΝ. Καλούμε τον κόσμο να συνεχίσει τους αγώνες για την ολοκληρωτική ανατροπή του Μνημονίου
Eπίσης  το εκλογικό αποτέλεσμα είναι ευνοϊκό και όσον αφορά την ΕΝΩΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ – ΕΚΜ προς τις άλλες δυνάμεις της Αριστεράς .
Θα τιμήσουμε τις δεσμεύσεις μας και θα επιδιώξουμε τον σχηματισμό κυβέρνησης της αριστεράς.
Επισημαίνουμε ότι η επόμενη ημέρα των εκλογών είναι ιδιαίτερα σύνθετη όσον αφορά το νέο πολιτικό σκηνικό.
 Τα όργανα του ΣΥΡΙΖΑ – ΕΚΜ θα συνεδριάσουν για να αποτιμήσουν τα αποτελέσματα και να τοποθετηθούν με συγκεκριμένο τρόπο με βάση τα νέα δεδομένα και δυνατότητες που δημιούργησαν οι εκλογές.
Υπενθυμίζουμε ότι στο πολιτικό τραπέζι υπάρχει η πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ \ ΕΚΜ για δημιουργία μια Κυβέρνησης της Αριστεράς την οποία δεν μπορεί παρά να προσπαθήσουμε να πραγματώσουμε, απευθυνόμενοι στις άλλες δυνάμεις .
το γραφείο Τύπου