Σελίδες

5/11/09

ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΚΙΝΗΣΗΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΛΙΘΑΝΘΡΑΚΑ ΣΤΗΝ ΧΑΛΚΙΔΑ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Προς τους πολίτες της Χαλκίδας.
Την Κυριακή 8 Νοεμβρίου θα γίνει στην Χαλκίδα στην αίθουσα της ΔΗΚΕΧ (Αβάβντων 50) στις 11 π.μ. η πανελλαδική συνάντηση των εκπροσώπων όλων των συλλογικοτήτων που απαρτίζουν την κίνηση 'Πολίτες κατά του Λιθάνθρακα' για να συζητήσουν το μέλλον της κίνησης αλλά και άλλα περιβαλλοντικά θέματα.
Η συνάντηση είναι ανοικτή και μπορεί να πάρει μέρος οποιος φίλος θέλει.
Είναι γνωστοί σε όλους οι μεγάλοι αγώνες που έγιναν τα προηγούμενα χρόνια σε πολλές πόλεις της χώρας αλλά και της Εύβοιας (Μαντούδι, Αλιβέρι), από τα κινήματα των πολιτών και τους περιβαλλοντικούς συλλόγους με την συμβολή της κίνησης 'πολίτες κατά του λιθάνθρακα', για την απόρριψη του λιθάνθρακα από το ενεργειακό μίγμα. Ο αγώνας βεβαίως συνεχίζεται σε κάθε τόπο αλλά και πανελλαδικά, για την εξοικονόμηση της ενέργειας και για καθαρή ενέργεια και κυρίως για την διασφάλιση της ποιότητας της ανθρώπινης ζωής.
Οι 'Ενεργοί Πολίτες' που φιλοξενούν τη συνάντηση στην πόλη που δημιουργήθηκε η κίνηση πριν δύο χρόνια, θα πάρουν μέρος στην συνάντηση και καλούν τους φίλους που μπορούν να παραβρεθούν και να συμμετέχουν ενεργά στην συνάντηση.
-- ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΕΥΒΟΙΑΣenergoipolitesevias@gmail.com http://energoipolitesevias.blogspot.com/