Σελίδες

27/5/10

Υποψηφιότητες για το 6ο Συνέδριο



ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Χαλκίδα 26 Μάη 2010
Πραγματοποιήθηκε σήμερα ο δεύτερος και τελευταίος κύκλος του προσυνεδριακού διαλόγου -με υψηλή συμμετοχή των μελών- της Πολιτικής κίνησης Χαλκίδας του Συνασπισμού της Αριστεράς εν οψει του 6ου Συνεδρίου του κόμματος που θα διεξαχθεί 3 με 6 Ιουνίου 2010 στο στάδιο TAE KWON DO, στην Αθήνα .
Αφού αναπτύχθηκε πλούσιος διάλογος και εκτέθηκαν όλες οι απόψεις των μελών σχετικά με τις θέσεις που θα συζητηθούν στο Συνέδριο και διαπιστώθηκε -σχεδόν από όλους- η σοβαρότητα της στιγμής που διεξάγεται αυτό το Συνέδριο ,έγιναν αρκετές προτάσεις ώστε να βγεί περισσότερο
δυναμωμένος ο Συνασπισμός από αυτή την κρίσιμη διαδικασία ώστε μέσα από το συμμαχικό του σχήμα του ΣΥ.ΡΙΖ.Α να αποτελέσει το πολιτικό σχήμα που θα «ακουμπήσει» η κοινωνία για την διέξοδο από την κρίση προς όφελος του λαού, ψηφίστηκε η εφορευτική επιτροπή που θα διεξάγει την ψηφοφορία για τους αντιπροσώπους που θα πάνε στο Συνέδριο.
Η ψηφοφορία θα διεξαχθεί την Παρασκευή 28 Μάη κατά τις ώρες από 18.00 εως 21.30 και το Σάββατο 29 Μάη κατά τις ώρες 11.00 εώς 14.00.
Οσα μέλη θέλουν να θέσουν την υποψηφιότητα τους μπορούν να επικοινωνήσουν με την εφορευτική επιτροπή στο τηλέφωνο 6944352482 εώς και τις 22,00 το βράδυ της Πέμπτης 27 Μάη οπότε κλείνει ο κατάλογος των υποψηφίων.

Οι υποψήφιοι για να θέσουν υποψηφιότητα και για να ψηφίσουν καθώς και οι ψηφοφόροι για να ψηφίσουν πρέπει να είναι ταμιακά εντάξει εώς και το δεύτερο εξάμηνο του 2010.
Ηδη έχουν θέσει υποψηφιότητα 12 μέλη.

Το γραφείο Τύπου